ART 123

Исклучително цврсти и едноставни за ракување.

Поседуваат автоматски вентил за преоптовареност,кој врши превенција од товар поголем од пропишаниот.Сите модели се опремени со одвоена рачка за подобро манипулирање.

Серија на среден капацитет – серија на високо подигнување – серија на голем капацитет.

Категорија