CORGHI A2002

Полуавтоматска машина  со опсег до 22″. Идеална за монтирање и демонтирање на сите типови пневматици од  лесни возила, комбиња и моторцикли.

Едноставна, прилагодлива и со одлични перфоманси, идеална за корисници на кои им е потребна прилагодлива алатка по екстремно конкурентна цена.