CORGHI A2025 / A2025 LL

A2025 е потполно автоматизирана машина за монтажа на фелни до 24″ идеална за патнички возила и комбиња.

Нејзините технички и ергономски карактеристики даваат сигурност и удобност при операцијата на монтирање и демонтирање.

Клучот на карактеристиките на оваа машина е во плочата и во генералното појачување на структурата на машината.

Плочата е инсталирана за стандардно користење (патентиран систем) за работење од 10″ до 24″ или со промена на работниот опсег од 14″ до 24″ со едноставна процедура на промена.

Машината се испорачува со пластична заштита од сите делови кои можат да ја оштетат фелната во различни етапи на користење.

Погледни Видео
Категорија