CORGHI A2030

Автоматска демонтерка со пневматско движење на носачот на нож од новата програма на CORGHI.

Овој нов облик на машина е дизајниран за да обезбеди поедноставно работење со поголеми дијаметри на тркала до 26″

Машината се испорачува со пластична заштита од сите делови кои можат да ја оштетат фелната во различни етапи на користење.

Категорија