CORGHI A224

Оперирањето на оваа машина е автоматско со пневматско движење на носачот на нож. Идеална за сите видови патничи возила и лесни товарни возила. Пневматски оперирана демонтерка со подвижно јазиче и висока торзиона цврстина, може да биде подесена во секоја работна положба.

Работна површина со два пневматски цилндри кои овозможуваат безбедно да се стегне секаков тип на фелна.

За максимална заштита на фелната, машината се испорачува со пластична заштита за заштита од сите делови кои можат да ја оштетат фелната во различните работни нивоа.

 

Категорија