CORGHI ARTIGLIO 50

ARTIGLIO 50 е еволуција во областа на автоматизирањето на машините за монтирање и демонтирање каде се користи системот за без употреба на хебла.

Со други зборови операторот си ги извршува задачите вообичаено, но без употреба на физичка сила и без ризик за оштетување на пневматикот или фелната. Времето за оперирање независно дали е монтирање или демонтирање на сите видови пневматици од сите видови фелни (од ниско профилни до run flat) е скратено. \

Идеална за сите патнички, лесни товарни и SUV возила до 30″.

Погледни Видео
Категорија