CORGHI MONSTER AG TT

Во чекор со најсовремената технологија во MONSTER AG TT се интегрирани сите карактеристики кои ја прават основна и незаменлива алатка за безбедно и квалитетно работење на индустриските оператори.

Обезбедува значајна заштита на фелните и пневматиците, максимална заштита при оперирање, брзо и едноставно оперирање и квалитетен сервис за клиентите.

Погледни Видео
Категорија