CORGHI PROLINE 221

Оперирањето на оваа машина е полуавтоматско со опсег до 21“ Идеална за монтирање и демонтирање на сите типови пневматици за лесни возила, комбиња и моторцикли.

Едноставна, прилагодлива, со одлични перформанси по екстремно конкурентна цена.

За максимална заштита на фелните,се испорачува со заштитни  пластики кои ја заштитуваат фелната од оштетување во различните работни нивоа.