CORGHI PROLINE 321

Оперирањето на оваа машина е автоматско со опсег до 21“ Идеална за монтирање и демонтирање на сите типови пневматици за лесни возила, комбиња и моторцикли.

Едноставна, прилагодлива машина со одлични перформанси .

За максимална заштита на фелните,се испорачува со заштитни  пластики кои ја заштитуваат фелната од оштетување во различните работни нивоа.