CORGHI PROLINE 324

Автоматска машина за монтирање и демонтирање на сите типови пневматици за лесни возила, комбиња и моторцикли.
Едноставна, прилагодлива машина со одлични перформанси
HTB24- Опционален мултифункционален додаток за полесно монтирање и демонтирање пневматици