Клипен компресор со директен пренос – COSMOS 2420 24 L

Клипен компресор со директен пренос. Ниска потрошувачка на масло, компактен и пренослив. Погоден за домашна и полу-професионална употреба. Заштита од прегревање, можност за регулирање на воздухот.

Категорија