ЕТ 1450

Компактна, екстремно прецизна дигитална машина за балансирање на тркала за тешки возила.

ET 66 има контролна табла со двоен дисплеј и едноставна е за употреба.

Опремена е со интегрирана дигалка на тркала до 150 кг и поседува повеќе програми за балансирање.

Погледни Видео
Категорија