ET 77

ET 77 е дигитална машина за балансирање тркала на тешки возила.

Се одликува со мала брзина на ротација, оптимизирана средна брзина на ротација. 7 ALU програми за лесни и тешки возила, автоматско одредување на дијаметарот на тркалото, аплицирање на самолепливи тегови, едноставна за ракување, автоматско одредување на местото за поставување на тегови, автоматска идентификација на типот на тркалото (за тешки/лесни возила). OPT FLASH и подигнувач до 200 кг. со заштитна рачка.

Категорија