ET 88

ET 88 е врвен модел на балансерки за тешки возила.

Мала брзина на ротација, оптимизирана средна брзина на балансирање. 7 ALU програми за лесни и тешки возила, автоматско одредување на дијаметарот на тркалото, едноставна за ракување, автоматско одредување на местото за поставување на тегови, автоматска идентификација на типот на тркалото (за тешки/лесни возила). OPT FLASH и подигнувач до 200 кг. со заштитна рачка.

Се испорачува стандардно со 15″ монитор со висока резолуција.

Категорија