EXACT 7

Прецизен, издржлив професионален апарат за центрирање на лесни возила и комбиња. Атрактивен дизајн, PC со Windows оперативен систем. 4 глави со радио камери, едноставен за работење, компактен, банка на податоци за над 20.000 возила.