ХИДРАУЛИЧНИ НОЖНИ ПРЕСИ

ХИДРАУЛИЧНА ПРЕСА СО НОЖНА ПУМПА СО ДВЕ БРЗИНИ

Пресата е опремена со двo брзинска пумпа со автоматско враќање на клипот.

Категорија