Клипен, двостепен компресор во тандем изведба со резервоар од 500L B7000/500 T7,5

Двостепен компресор со два клипа и пренос на ремен во тандем изведба. Едноставен за употреба и одржување. Со две независни пумпи и делта/старт управување.

Ниска потрошувачка на масло. Електро мотори со заштита од прегревање. Погодни за поголема експлоатација.

 

Категорија