КЛИПЕН КОМПРЕСОР СО ПРЕНОС НА РЕМЕН ABAC A29B 90 CM3 90 L

Едностепен компресор со два клипа и пренос на ремен. Едноставен за употреба и одржување. Ниска потрошувачка на масло. Електро мотор со заштита од прегревање и автоматско повторно вклучување.