КОМПРЕСОР FIAC AB 500 998 TC

Компресор од професионалната линија на Fiac Италија. Пренос на ремен. Високи перформанси. Компресорска пумпа со цврста структура, изработена со цилиндри од леано железо и два клипа. Мала брзина на ротација која овозможува долги година на експлоатација. Подмачкувањето е со масло кое е најдобро решение за долговечност на компресорот. Трофазен електромотор со термичка заштита