МАКАЗЕСТИ ВКОПЛИВИ ДИГАЛКИ

МАКАЗЕСТИ ВКОПЛИВИ ДИГАЛКИ

Електро-хидраулично оперирање
Низок напон до сите команди 24V
Механичка заштитан на двата клипа
Сигурносен вентил кој ја проверува брзината на спуштање, преоптоварувањето, неочекувано кинење на цревата.
Платформа која се подесува, со што се овозможува кревање на возила со секакво меѓуоскино растојание
Звучен предупредувачки сигнал при оперирање
Вкоплива основа

Категорија