MAXIMA 230 SYNERGIC

Монофазен апарат за заварување контролиран со микропроцесор за MIG-MAG / FLUX / лемење / MMA / TIG DC-LIFT техники. Овозможува голема разновидност во употреба на разни видови материјали (челик, не’рѓосувачки челик, алуминиум) и наоѓа примена во одржување и голем број монтажни работи. SYNERGIC прилагодување на параметрите за заварување го прави производот едноставен за употреба и дава одлични резултати дури и за помалку искусни корисници

Категории ,