CORGHI A2005

Оперирањето на оваа машина е полуавтоматско со работна плоча со опсег до 20″. Идеална за монтирање и демонтирање на сите типови пневматици за лесни возила, комбиња и моторцикли.

Едноставна, прилагодлива и со одлични перфоманси, идеална за корисници на кои им е потребна прилагодлива алатка по екстремно конкурентна цена.

За максимална заштита на фелната, машината се испорачува со пластична заштита, за заштита од сите делови кои можат да ја оштетат фелната во различните работни нивоа.

 

Категорија: