CORGHI A2020

Автоматска, прилагодлива машина за монтирање и демонтирање на пневматици. Претставува репер на пазарот за машини за промена на пневматици.

Оперирањето е автоматско со пневматско движење на носачот на нож и работна плоча со опсег до 20″.

Идеална е за монтирање и демонтирање на пневматици на сите видови лесни возила и комбиња.

За максимална заштита на фелната, машината се испорачува со пластична заштита, за дополнителна заштита од сите делови кои можат да ја оштетат фелната во различните работни нивоа.

Категорија: