TECHNOMIG 200

    Комбиниран пренослив апарат за МИГ-МАГ, ТИГ и ММА заварување. Контролиран од микропроцесор. Брзо и едноставно одбирање на програми. Погоден за заварување со алуминиумски, галванизирани , високо стресни материјали и материјали од челик. Комплетен со додатоци за МИГ МАГ заварување.

    Категорија: