TECHNOLOGY TIG 222/AC/ DC – HF LIFT

Монофазен апарат за ТИГ и ММА заварување, напојувањето е директно или со наизменична струја, контролиран од микропроцесор, пренослив, со воздушно ладење.

Флексибилен за употреба на сите видови челик, некорозивен челик, алуминиум, титаниум,бакар, никел, магнезиум и нивни легури.

Поседува 15 универзални програми за заварување и 15 персонални програми, избор на 2/4 тактно заварување, проверка пред стартување, топлотно стартување, 10 аларми, термостат, заштита од варирање во напонот и електричната енергија.

Категорија