AR 6970

Високопритисен апарат за миење со топла вода.Погоден за миење на  возила, рамни површини, употреба во градежништво, индустрија и алати каде е потребно отстранување на нечистотија со топла вода.

Вградената пумпа е со керамички клипови, и потисен дел изработен  од месинг. Се одликува со високи перформанси, термостат за подесување на температурата на вода, овозможено е користење на детергент при помал притисок, пиштол со црево 10м, дизна со млаз 15˚, приклучоци за влезно и излезно црево.