AR 7870

Професионален апарат за миење под висок притисок со топла вода. Погоден за миење на возила,рамни површини, употреба во градежништво, индустрија и алати каде е потребно отстранување на нечистотија со топла вода.

Вградената пумпа е со керамички клипови, и потисен дел изработен од месинг. Се одликува со високи перформанси, термостат за подесување на температурата. Стандардно опремена со термостат за подесување на вода, пиштол со црево 10м, дизна со млаз 15˚, приклучоци за влезно и излезно црево, овозможено е користење на детергент при помал притисок.