TELWIN ALPINE 20 BOOST

Монофазни, преносливи полначи за полнење на акумулатори со напон од 12/24V. Со автоматска заштита од преоптоварување и спротивен поларитет.

Опремен со селектор за нормално, брзо (BOOST) полнење и приказ на полнењето и стартувањето

 

Категорија