TELWIN Energy 1000

Подвижни полначи-стартери за полнење на оловни акумулатори со напојување од 12/24V и стартување на сите видови на возила. Заштита од преоптоварување и спротивен поларитет, избор за нормално полнење, брзо полнење (BOOST), брзо стартување, приказ на полнењето и стартувањето.

Категорија